Feestlocatie Joure

'Die Gaststube' is een unieke feestlocatie voor Joure en omgeving. 'Die Gaststube' is een zeer bijzonder restaurant waar heerlijk eten en Duitse gezelligheid centraal staan. Met de mogelijkheid tot zaalverhuur bieden wij een sfeervolle feestlocatie voor feesten, partijen en bruiloften. Ons restaurant beschikt naast de grote eetruimte over een aangebouwde serre en een traditionele 'Biergarten', waardoor het u het restaurant gedeeltelijk of compleet kunt afhuren als feestlocatie in Joure.

Een unieke feestlocatie in Joure vindt u bij restaurant Die Gaststube

Restaurant 'Die Gaststube' is een sfeervolle feestlocatie in Joure, geheel ingericht volgens de Duitse stijl. Ook het personeel is geheel in stijl gekleed en verwennen de gasten met Duitse gezelligheid, heerlijk eten en lekker koud bier of een goed glas wijn. Met Duitse muziek op de achtergrond kunt u bij 'Die Gaststube' als feestlocatie in Joure genieten van een unieke en gezellige sfeer. In ons restaurant organiseren we regelmatig thema-avonden waar 'Deutsche Spezialitaten' centraal staan. Hierdoor kunnen wij goed met u meedenken voor de invulling van uw middag of avond in onze feestlocatie in Joure. Maak uw feest of partij helemaal een succes door ook met uw gezelschap bijvoorbeeld geheel in Duitse outfit langs te komen.

Een sfeervolle feestlocatie in Joure in teken van Duitse gezelligheid

De omgeving van 'Die Gaststube' biedt de mogelijkheid om onze feestlocatie te combineren met een actieve dag weg. Joure ligt midden in het Friese merengebied waar u heerlijk kunt gaan fietsen, lopen of varen. Dagelijks geopend van 11.00 tot 24.00 uur kunt bij 'Die Gaststube' als feestlocatie in Joure genieten van een smaakvolle borrel of gezellig diner.

Teken ons gastenboek
gastenboek
Menu van de maand

Typisch duitse gerechten zoals: Kassler näcken, Schweine näcken en Schweine haxe

Openingstijden

Openingstijden keuken

 

Maandag:     16:00 - 22:00

 

Dinsdag:      12:00 - 22:00

 

Woensdag:   16:00 - 22:00

 

Donderdag:  16:00 - 22:00

 

Vrijdag:       12:00 - 22:00

 

Zaterdag:    12:00 - 22:00

 

Zondag:      12:00 - 22:00

Contact

locatie

Restaurant Die Gaststube
Midstraat 53
8501 AE Joure
T. 0513-414100
E. info@diegaststube.nl

Nieuws