Restaurant Heerenveen

Voor een gezellig Duits restaurant in Heerenveen gaat u naar 'Die Gaststube'. Ons restaurant heeft een gezellige Duitse aankleding en een echte Duitse kaart. Alles om de perfecte Duitse sfeer te creëren en u een onvergetelijke avond te bezorgen!

Voor Duitse gerechten gaat u naar restaurant Die Gaststube in Heerenveen

Die Gaststube in Heerenveen is op en top Duits. Onze koks bezorgen met uiterste zorg de lekkerste Duitse gerechten die bij jong en oud in de smaak vallen. Onze menukaart biedt voor ieder wat wils. Zo bieden we bijvoorbeeld keuze aan verschillende soorten Duitse würsten en schnitzels. Om het plaatje compleet te maken is ons restaurant is ingericht volgens de typerende Duitse stijl en is ons personeel ook gekleed in Duitse klederdracht. Al snel heeft u het gevoel in Duitsland zitten in plaats van Heerenveen!

Die Gaststube in Heerenveen, hét Duitse restaurant voor grote en kleine groepen

Om Duitse gezelligheid te bieden organiseert restaurant Die Gaststube Duitse thema-avonden. Ook hebben we regelmatig livemuziek. Dit maakt een bezoek aan ons restaurant in Heerenveen tot een unieke belevenis.

Zowel met een klein als groot gezelschap bent u bij ons van harte welkom. Die Gaststube is dan ook zeker geschikt voor feesten en partijen zoals een bruiloft, een bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. Voor dit soort gelegenheden hebben wij een speciale serre laten bouwen met aansluitend een traditionele 'Biergarten'. Dit deel kunt u afhuren voor een onvergetelijk feest.

Wilt u meer informatie over het afhuren van onze serre of wilt u een tafeltje reserveren voor u en uw vrienden of familie? Neem vandaag nog contact met ons op. Onze medewerkers in Heerenveen informeren u graag. Tot ziens bij Die Gaststube in Heerenveen!

Teken ons gastenboek
gastenboek
Menu van de maand

Typisch duitse gerechten zoals: Kassler näcken, Schweine näcken en Schweine haxe

Openingstijden

Openingstijden keuken

 

Maandag:     16:00 - 22:00

 

Dinsdag:      12:00 - 22:00

 

Woensdag:   16:00 - 22:00

 

Donderdag:  16:00 - 22:00

 

Vrijdag:       12:00 - 22:00

 

Zaterdag:    12:00 - 22:00

 

Zondag:      12:00 - 22:00

Contact

locatie

Restaurant Die Gaststube
Midstraat 53
8501 AE Joure
T. 0513-414100
E. info@diegaststube.nl

Nieuws