Restaurant Joure

Een uniek restaurant in Joure is 'Die Gaststube'. Niet alleen kunt u hier rekenen op smaakvol eten, u kunt er rekenen op fantastische Duitse gezelligheid! 'Die Gaststube' is meer dan een gewoon restaurant in Joure. Het personeel verwent u graag met heerlijk Duits eten, een goed glas wijn of een vol glas koud bier.

Een uniek restaurant in Joure is Die Gaststube

Uit eten bij 'Die Gaststube' is een zeer unieke belevenis. Het gehele restaurant is ingericht volgens de Duitse stijl en zelfs het personeel is in stijl gekleed. Met zorg bereiden wij typische Duitse gerechten voor zowel jong als oud, de veelzijdige menukaart biedt namelijk voor ieder wat wils. Onder het genot van sfeervolle muziek kunt u volop genieten van het lekkere eten en daarbij staat ons vriendelijke personeel voor u klaar. Geniet in 'Die Gaststube' van een heerlijke Currybockwurst, Alpen Schnitzel of Jäger Schnitzel en ervaar in dit restaurant in Joure de unieke Duitse gezelligheid.

Ons restaurant in Joure staat voor smaakvol eten en Duitse gezelligheid

Met regelmatig live-muziek en Duitse thema-avonden staat ieder bezoek aan ons restaurant in Joure weer garant voor een nieuwe belevenis. De gezelligheid in het restaurant in Joure, maakt 'Die Gaststube' ook de juiste plek voor uw feest, partij of bruiloft. Bij ons restaurant hebben we een speciale serre laten bouwen met aansluitend een traditionele 'Biergarten'. Dit maakt mogelijk om een gedeelte van het restaurant in Joure af te huren voor u en uw gezelschap.

Teken ons gastenboek
gastenboek
Menu van de maand

Typisch duitse gerechten zoals: Kassler näcken, Schweine näcken en Schweine haxe

Openingstijden

Openingstijden keuken

 

Maandag:     16:00 - 22:00

 

Dinsdag:      12:00 - 22:00

 

Woensdag:   16:00 - 22:00

 

Donderdag:  16:00 - 22:00

 

Vrijdag:       12:00 - 22:00

 

Zaterdag:    12:00 - 22:00

 

Zondag:      12:00 - 22:00

Contact

locatie

Restaurant Die Gaststube
Midstraat 53
8501 AE Joure
T. 0513-414100
E. info@diegaststube.nl

Nieuws