Restaurant Lemmer

Die Gaststube een sfeervol restaurant in Lemmer met de beste Duitse gerechten en een ultieme Duitse sfeer. Dé plek voor een gezellige avond met een groot of klein gezelschap!

Die Gaststube in Lemmer, een echt Duits restaurant!

Lijkt het u leuk om eens in een echt Duits restaurant te eten? Daarvoor hoeft u echt de grens niet over. Die Gaststube in Lemmer serveert heerlijke Duitse gerechten zoals echte schnitzel en würst. Daarnaast zijn er nog vele opties, onze menukaart biedt voor ieder wat wils.

Om een optimale Duitse sfeer te creëren is ons restaurant in Lemmer aangekleed volgens traditionele Duitse stijl. Daarnaast is ons personeel gekleed in de typerende Duitse klederdracht. Een bezoek aan Die Gaststube in Lemmer voelt direct aan als een bezoek aan ons gezellige buurland.

Feesten en partijen organiseert u bij restaurant Die Gaststube in Lemmer

Die Gaststube organiseert regelmatig Duitse thema-avonden en muziekavonden met livebands. Een bezoek aan Die Gaststube in Lemmer staat garant voor een gezellige avond uit.

U bent bij ons van harte welkom met zowel een kleine als een grote groep. Die Gaststube is een zeer geschikte locatie om een spetterend feest te organiseren. Zo hebben we voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest apart een serre laten bouwen met aansluitend een traditionele 'Biergarten'.

Lijkt het u ook leuk om een feest te organiseren in ons restaurant in Lemmer? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Zij informeren u graag over de mogelijkheden.

Teken ons gastenboek
gastenboek
Menu van de maand

Typisch duitse gerechten zoals: Kassler näcken, Schweine näcken en Schweine haxe

Openingstijden

Openingstijden keuken

 

Maandag:     16:00 - 22:00

 

Dinsdag:      12:00 - 22:00

 

Woensdag:   16:00 - 22:00

 

Donderdag:  16:00 - 22:00

 

Vrijdag:       12:00 - 22:00

 

Zaterdag:    12:00 - 22:00

 

Zondag:      12:00 - 22:00

Contact

locatie

Restaurant Die Gaststube
Midstraat 53
8501 AE Joure
T. 0513-414100
E. info@diegaststube.nl

Nieuws