Restaurant Sneek

Als u gek bent op Duitse gerechten en de gezellige Duitse sfeer moet u een keer komen eten bij 'Die Gaststube', een Duits restaurant in Sneek. Zowel de menukaart als de aankleding van ons restaurant is op en top Duits!

Duitse gerechten en een Duitse sfeer bij ons restaurant in Sneek

Die Gaststube in Sneek zorgt voor de ultieme Duitse sfeer. Zo is ons restaurant volledig aangekleed in de Duitse stijl en draagt het personeel traditionele Duitse kleding. Naast de aankleding is uiteraard het menu 100% Duits. Onze koks maken heerlijke Duitse gerechten met typerende producten zoals worst en schnitzel. We zorgen er altijd voor dat onze menukaart veel keuze biedt, zodat iedere gast optimaal kan genieten. Ongeacht zijn of haar smaak en leeftijd.

Duits restaurant Die Gaststube in Sneek is perfect voor een groot feest

Houdt u ook van echte Duitse gezelligheid? Dan bent u bij restaurant Die Gaststube in Sneek aan het juiste adres. U moet dan vooral een keer komen eten als we een Duitse thema-avond organiseren. Ook erg leuk zijn onze muziekavonden waar livebands spelent. Deze avonden maken een bezoek aan ons restaurant in Sneek een echte belevenis.

Lijkt het u leuk om een feest te geven bij Die Gaststube in Sneek? Dat is zeker mogelijk. Wij hebben een speciale serre laten bouwen voor dit soort gelegenheden met aansluitend een traditionele 'Biergarten'. Dit deel van ons restaurant is zeer geschikt voor een unieke bruiloft, een bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Sneek.

Teken ons gastenboek
gastenboek
Menu van de maand

Typisch duitse gerechten zoals: Kassler näcken, Schweine näcken en Schweine haxe

Openingstijden

Openingstijden keuken

 

Maandag:     16:00 - 22:00

 

Dinsdag:      12:00 - 22:00

 

Woensdag:   16:00 - 22:00

 

Donderdag:  16:00 - 22:00

 

Vrijdag:       12:00 - 22:00

 

Zaterdag:    12:00 - 22:00

 

Zondag:      12:00 - 22:00

Contact

locatie

Restaurant Die Gaststube
Midstraat 53
8501 AE Joure
T. 0513-414100
E. info@diegaststube.nl

Nieuws