Schnitzelrestaurant Heerenveen

Wilt u een keer eten bij een goed schnitzelrestaurant in de buurt van Heerenveen? Reserveer nu een tafeltje bij Die Gaststube! Dit Duitse schnitzelrestaurant serveert de beste Duitse gerechten, waaronder heerlijk schnitzels.

Die Gaststube in Heerenveen, een schnitzelrestaurant en meer!

Die Gaststube in Heerenveen is meer dan een schnitzelrestaurant, een bezoek aan ons restaurant is een unieke belevenis. Zo is ons restaurant aangekleed volgens Duitse stijl. Daarnaast is het personeel gekleed in traditionele Duitse klederdracht. Ze verwennen u graag met een heerlijke Duitse schnitzel en een lekker koud biertje of een glas wijn.

Om echte Duitse gezelligheid te creëren, organiseren we regelmatig Duitse thema-avonden en muziekavonden met livebands. U kunt bij ons schnitzelrestaurant reserveren voor een kleine of grote groep, en u kunt feesten organiseren bij ons. Zo wordt onze speciale serre regelmatig afgehuurd voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten en vrijgezellenfeesten.

Voor heerlijke schnitzels gaat u naar schnitzelrestaurant Die Gaststube in Heerenveen

Een goede schnitzel is niet zomaar gemaakt. Onze koks bereiden uw gerecht met zorg. U kunt rekenen op een malse schnitzel met een perfect krokant laagje. Dit wordt gecombineerd met heerlijke groentes, frites of aardappeltjes.

Als echt schnitzelrestaurant bieden wij ruime keuze aan heerlijke schnitzels. Hierbij een greep uit het aanbod van Schnitzelrestaurant 'Die Gaststube' in Heerenveen:

  • Schnitzel Wiener Art
  • Jäger Schnitzel
  • Emmentale Schnitzel
  • Pfeffer-Rahm Schnitzel
  • Gebrüder Schnitzel
  • Schnitzel Gaststube

Eet u liever iets anders? Dat is zeker mogelijk. Naast schnitzels bereiden onze koks vele andere Duitse gerechten. Onze kaart biedt voor ieder wat wils, zodat jong en oud een geweldige avond beleven bij ons restaurant in Heerenveen!

Teken ons gastenboek
gastenboek
Menu van de maand

Typisch duitse gerechten zoals: Kassler näcken, Schweine näcken en Schweine haxe

Openingstijden

Openingstijden keuken

 

Maandag:     16:00 - 22:00

 

Dinsdag:      12:00 - 22:00

 

Woensdag:   16:00 - 22:00

 

Donderdag:  16:00 - 22:00

 

Vrijdag:       12:00 - 22:00

 

Zaterdag:    12:00 - 22:00

 

Zondag:      12:00 - 22:00

Contact

locatie

Restaurant Die Gaststube
Midstraat 53
8501 AE Joure
T. 0513-414100
E. info@diegaststube.nl

Nieuws