Schnitzelrestaurant Joure

Voor een heerlijk schnitzelrestaurant in Joure gaat u naar 'Die Gaststube'. Hier vindt u de lekkerste Duitse schnitzels, met grote zorg voor u bereid. Ons restaurant is meer dan een schnitzelrestaurant alleen, uit eten bij 'Die Gaststube' is namelijk een ware belevenis. Het restaurant is geheel volgens de Duitse stijl ingericht en de vriendelijke bediening verwent u graag met heerlijk smaakvol Duits eten en goed drinken terwijl u geniet van gezellige Duitse achtergrondmuziek.

In Die Gaststube als hét schnitzelrestaurant worden schnitzels met de grootste zorg bereid

Als schitzelrestaurant in Joure worden smaakvolle en verrassende schnitzels voor jong en oud bereid. Terwijl u geniet van uw smaakvolle schnitzel, kunt u volop genieten van een goed glas wijn of een koud glas bier. Bij ons schitzelrestaurant in Joure kunt u genieten van vele verschillende schnitzels. Gecombineerd met verrassende groentes en andere ingrediënten kunt u bij ons genieten van unieke smaakcombinaties. Een greep uit het aanbod van 'Die Gaststube' als Schnitzelrestaurant in Joure:

  • Schnitzel Wiener Art
  • Jäger Schnitzel
  • Emmentale Schnitzel
  • Pfeffer-Rahm Schnitzel
  • Gebrüder Schnitzel
  • Schnitzel Gaststube

In ons schnitzelrestaurant in Joure geniet u van de lekkerste schnitzels en Duitse gezelligheid

Het schnitzelrestaurant in Joure bevindt zich in de sfeervolle winkelstraat van Joure, op loopafstand van de haven. U kunt een bezoek aan het schnitzelrestaurant in Joure uitstekend combineren met een dagje weg in Joure. De omgeving biedt talloze mogelijkheden voor een actieve dag fietsen, lopen of varen in het Friese merengebied. Wat is nou leuker dan een actieve dag af te sluiten met optimale ontspanning en lekker eten in 'Die Gaststube'? Bij een etentje in ons schnitzelrestaurant in Joure kunt u rekenen op een unieke smaakvolle en gezellige belevenis.

Teken ons gastenboek
gastenboek
Menu van de maand

Typisch duitse gerechten zoals: Kassler näcken, Schweine näcken en Schweine haxe

Openingstijden

Openingstijden keuken

 

Maandag:     16:00 - 22:00

 

Dinsdag:      12:00 - 22:00

 

Woensdag:   16:00 - 22:00

 

Donderdag:  16:00 - 22:00

 

Vrijdag:       12:00 - 22:00

 

Zaterdag:    12:00 - 22:00

 

Zondag:      12:00 - 22:00

Contact

locatie

Restaurant Die Gaststube
Midstraat 53
8501 AE Joure
T. 0513-414100
E. info@diegaststube.nl

Nieuws