Schnitzelrestaurant Lemmer

Voor een goed schnitzelresaturant in Friesland gaat u naar Die Gaststube in Lemmer. Bij ons schnitzelrestaurant eet u geheid de beste schnitzel ooit!

Een echt Duits schnitzelrestaurant in Lemmer

Een bezoek aan ons schnitzelrestaurant in Lemmer is meer dan een avondje uit eten, het is een ware belevenis. Dat ziet u direct als u binnenkomt. Ons restaurant is namelijk volledig aangekleed in Duitse stijl. Dat geldt ook voor ons personeel. Zij bedienen u in typische Duitse kleding. Duitse sfeer ten top!

Wilt u nog meer Duitse gezelligheid? Bezoek ons dan eens tijdens onze Duitse thema-avonden. Ook organiseren wij regelmatig muziekavonden waar leuke livebands spelen. U kunt bij ons restaurant in Lemmer terecht met een klein gezelschap of een grote groep voor een gezellig feest.

Schnitzelrestaurant Die Gaststube in Lemmer serveert de lekkerste schnitzels

De schnitzel is een bekend en populair vleesgerecht. Onze koks bereiden de schnitzels met zorg en passie. Zo belandt er altijd een heerlijk malse schnitzel met een perfect krokant laagje op uw bord. Deze serveren we met groenten, frites of gebakken aardappeltjes.

Als schnitzelrestaurant bieden we een ruime keuze aan schnitzels. Een greep uit onze menukaart:

  • Schnitzel Wiener Art
  • Jäger Schnitzel
  • Emmentale Schnitzel
  • Pfeffer-Rahm Schnitzel
  • Gebrüder Schnitzel
  • Schnitzel Gaststube

Liever wat anders een schnitzel? Geen probleem! Wij serveren veel andere Duitse gerechten waaronder heerlijke vleesgerechten, gezonde salades en vegetarische gerechten. Wij zorgen ervoor dat ieder klant hier heerlijk kan eten!

Wilt u een tafeltje reserveren in ons schnitzelrestaurant of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van een feest? Neem vandaag nog contact op met onze medewerkers in Lemmer, zij informeren u graag.
 

Teken ons gastenboek
gastenboek
Menu van de maand

Typisch duitse gerechten zoals: Kassler näcken, Schweine näcken en Schweine haxe

Openingstijden

Openingstijden keuken

 

Maandag:     16:00 - 22:00

 

Dinsdag:      12:00 - 22:00

 

Woensdag:   16:00 - 22:00

 

Donderdag:  16:00 - 22:00

 

Vrijdag:       12:00 - 22:00

 

Zaterdag:    12:00 - 22:00

 

Zondag:      12:00 - 22:00

Contact

locatie

Restaurant Die Gaststube
Midstraat 53
8501 AE Joure
T. 0513-414100
E. info@diegaststube.nl

Nieuws