Uit eten Joure

Heerlijk uit eten in Joure doet u bij restaurant 'Die Gaststube'. In ons restaurant kunt u genieten van typische Duitse gerechten, allen met grote zorg bereid. Maar in 'Die Gaststube' geniet u niet alleen van smaakvol eten, wij bieden u unieke Duitse gezelligheid voor een ontspannen avond uit! In 'Die Gaststube' kunnen jong en oud terecht voor een gezellige avond uit eten in Joure.

Bij Die Gaststube kunt u heerlijk uit eten in Joure en genieten van Duitse gezelligheid

'Die Gaststube' is gelegen in het hart van Joure. Het restaurant is geheel  ingericht volgens de Duitse stijl en zelfs ons team is geheel in stijl gekleed. Binnen kunt u gezellig zitten aan de gezellige houten tafels en buiten beschikken we zelfs over een traditionele 'Biergarten'. De vriendelijke bediening verwent u graag met Duitse gezelligheid, smakelijk Duits eten en lekker drinken. In het menu vindt u een variatie van Duitse gerechten en kunt u zoal genieten van een Schnitzels, Bratkartoffeln, Pommes of Currybockwurst.

Die Gaststube maakt uit eten in Joure een bijzondere belevenis

In ons restaurant kunt u regelmatig genieten van live-muziek en thema-avonden in teken van  'Deutsche Spezialitaten'. Komt u vaker bij ons uit te eten in Joure, dan kunt u hierdoor bij ieder bezoek rekenen op een nieuwe gezellige en smaakvolle beleving. Heeft u iets te vieren en wilt u met vrienden of familie uit eten in Joure? Onze serre en 'Biergarten' maakt het mogelijk dat u een gedeelte van het restaurant kunt afhuren. Voor een onvergetelijke avond uit eten in Joure biedt 'Die Gaststube' unieke mogelijkheden.

Teken ons gastenboek
gastenboek
Menu van de maand

Typisch duitse gerechten zoals: Kassler näcken, Schweine näcken en Schweine haxe

Openingstijden

Openingstijden keuken

 

Maandag:     16:00 - 22:00

 

Dinsdag:      12:00 - 22:00

 

Woensdag:   16:00 - 22:00

 

Donderdag:  16:00 - 22:00

 

Vrijdag:       12:00 - 22:00

 

Zaterdag:    12:00 - 22:00

 

Zondag:      12:00 - 22:00

Contact

locatie

Restaurant Die Gaststube
Midstraat 53
8501 AE Joure
T. 0513-414100
E. info@diegaststube.nl

Nieuws