Zaal huren Joure

Een zaal huren in Joure voor het vieren van uw feest, partij of bruiloft doet u bij 'Die Gaststube'. Ons restaurant biedt de unieke mogelijkheid om onder het genot van heerlijk Duits eten te genieten van unieke gezelligheid en optimale ontspanning. De locatie is volledig ingericht volgens de Duitse stijl en zelfs de bediening is geheel in Duitse stijl gekleed.

Bij Die Gaststube kunt u een zaal huren in Joure voor uw feest of partij

Ons restaurant biedt plek aan 76 personen en speciaal voor feesten en partijen is er een serre aangebouwd met aangesloten zelfs een traditionele 'Biergarten'. Wilt u een zaal huren in Joure, dan kunt u besluiten de serre, de 'Biergarten' of het complete restaurant voor uw feest af te huren. In goed overleg is alles mogelijk. Vooraf aan het feest, de partij of de bruiloft worden uw wensen besproken. Wilt u heerlijk gaan eten tijdens uw feest, dan heeft u de keuze uit verschillende Duitse gerechten waaruit u geheel uw eigen menu kunt samenstellen. De gerechten worden met grote zorg voor jong en oud bereid.

Een zaal huren in Joure doet u bij Die Gaststube vanwege de Duitse gezelligheid

Een zaal huren in Joure bij 'Die Gaststube' staat garant voor een onvergetelijke gezellige belevenis. Ons vriendelijke personeel staat voor u klaar en verwent uw gasten graag met heerlijke Duitse borrelhapjes, smaakvol eten en lekker drinken. Regelmatig organiseert 'Die Gaststube' thema-avonden, waardoor we goed met u mee kunnen denken voor een passende invulling van het feest. Een zaal huren in Joure doet u bij ons vanwege ons vriendelijke personeel en de unieke Duitse gezelligheid.

Teken ons gastenboek
gastenboek
Menu van de maand

Typisch duitse gerechten zoals: Kassler näcken, Schweine näcken en Schweine haxe

Openingstijden

Openingstijden keuken

 

Maandag:     16:00 - 22:00

 

Dinsdag:      12:00 - 22:00

 

Woensdag:   16:00 - 22:00

 

Donderdag:  16:00 - 22:00

 

Vrijdag:       12:00 - 22:00

 

Zaterdag:    12:00 - 22:00

 

Zondag:      12:00 - 22:00

Contact

locatie

Restaurant Die Gaststube
Midstraat 53
8501 AE Joure
T. 0513-414100
E. info@diegaststube.nl

Nieuws